Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (6.69 secunde)
Comisia de negociere a contractelor cost-volum si costâ€"volum-rezultat, constituita din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ANMDM si CNAS, care are ca principal scop verificarea intocmirii criteriilor de prioritizare, se intruneste lunar pentru a analiza cererile Detinatorilor de Autorizatii de Punere pe Piata in vederea incheierii contractelor C-V/C-V-R.
Ar fi bine sa te uiti la ceas pentru ca ti se va parea timpul cel mai lung din lume si vei avea tendinta sa te uiti mai repede la rezultat.
Deranjati, dar nu disperati de acest rezultat, am fost interesati mai degraba de deznodamantul unui alt meci, oficial de aceasta data, care se juca la aceeasi ora, la Tirana.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui G. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui R. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui L.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto C. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Cel mai slab rezultat l-a primit un coleg de-al sau din judetul Mehedinti, si anume nota 5,95. ... De aceasta data, la examen vor putea participa, potrivit legislatiei in vigoare, si alte persoane "din afara".
Cel mai slab rezultat l-a primit un coleg de-al sau din judetul Mehedinti, si anume nota 5,95. ... De aceasta data, la examen vor putea participa, potrivit legislatiei in vigoare, si alte persoane "din afara".
Al doilea mecanism este determinat de o fractura aparuta ca rezultat al intinderii (tractiunii), suferita de retina din partea corpului vitros din cauza dezvoltarii modificarilor de virsta si decolarii posterioare a acestuia.
Se reunesc a patra oara Pana in prezent, consiliul local a fost convocat in trei sedinte, insa fara nici un rezultat.
O singur rezultat ridicat nu inseamna neaparat ca suferi de hipertensiune arteriala, tocmai de aceea ar trebui sa iti iei tensiunea periodic.
“Tinand seama ca UN PSD+PUR a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 28 noiembrie si ca acest rezultat a fost confirmat si in Parlament, prin alegerile presedintilor celor doua Camere, a rezultat ca Alianta nu detine majoritatea si deci, din punctul nostru de vedere, UN PSD+PUR ar trebui sa beneficieze de prima optiune in desemnarea unui premier“, a declarat Nastase.
Liderul PD, Emil Boc, afirma ca intentia PSD de suspendare a presedintelui ar ridica mingi la fileu sefului statului, pentru ca s-ar ajunge la un referendum al carui rezultat va fi pozitiv pentru Traian Basescu, deci Parlamentul va fi dizolvat si se va ajunge la anticipate.
Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Sa analizam cateva elemente concrete, care ar putea conduce spre un rezultat diferit de cel din 2008. ... Acest tip de evenimente plasate in preajma zilei votului au ca rezultat, dupa cum evidentia si un studiu minutios al Institutului pentru Politici Publice, scaderea considerabila a participarii la vot.
Cel putin, din acest punct de vedere, primul care trebuie ascultat e chiar Traian Basescu, care s-a conformat jocului, a fost prezent in Parlament la sedintele de suspendare si, in declaratiile din ultimele zile, a transmis un mesaj clar si repetat impotriva boicotarii Referendumului, intelegand ca validarea acestuia (indiferent de rezultat) e singura solutie de stopare a actualei crize politice.
· Costul mediu al kilometrului de autostrada, asa cum reiese din facturile de dupa renegocierea din 2005 si pana acum a rezultat la 15,5 milioane de Euro, fata de 3,78 milioane initial.
Acestia afirma ca sunt capabili sa obtina un rezultat pozitiv in partida de astazi, de la ora 21.45 (TVR1), pe "Stade Vélodrome", cu Olympique Marseille, din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.
Libertate de Informare Acum" condusa de Comisia Braziliana a Cercetatorilor OZN (CBU), prin Brazilian UFO Magazine, campanie care a avut pana la ora actuala drept rezultat desecretizarea de catre Guvernul Brazilian a aproximativ 4500 de pagini de documente, inainte clasificate, privind fenomenul OZN.
Intalniri dese, zero rezultat Chestiunea Bastroe reprezinta, alaturi de problema istorica a Insulei Serpilor, cele mai grave disensiuni dintre Romania si Ucraina, in fiecare dintre situatii fostul stat ex-sovietic aflandu-se mereu cu un pas inainte.
google-analytics.com